Zbohom falošní followeri, lajky a komentáre

Madviso Madviso

Instagram prichádza s veľkým gumovaním falošných followerov, lajkov aj komentárov. Ako bude táto očista prebiehať?

Instagram wipe out

Instagram ohlásil, že v nasledujúcich dňoch budú odstránené všetky falošné aktivity na tejto sociálnej sieti. Už od počiatkov Instagramu niektorí jeho používatelia využívali aplikácie tretej strany na to, aby zvýšili svoju popularitu na sociálnej sieti. Identifikuje používateľov, ktorí zdieľali svoje heslo s aplikáciami tretej strany a upozorní ich na to, že bude odstraňovať umelo nadobudnuté lajky komentáre a aj followerov. Po tomto upozornení používateľov následne vyzve na zmenu hesla, aby iné aplikácie ako Instagram nemali naďalej prístup do ich účtu.

Instagram bude mazať falošné aktivity
Nejde iba o jednorazovú aktivitu. Odstraňovanie falošných účtov bude pre Instagram kontinuálna činnosť.

Instagram vybudoval prístroj, ktorý pomocou svojich nástrojov dokáže identifikovať tieto účty a odstrániť neautentické aktivity. Používatelia, ktorí nevedome zdieľali svoje heslo s inou aplikáciou ako je samotný Instagram budú taktiež vyzvaní k zmene hesla. Účty, ktoré budú aj naďalej po tomto kroku využívať aplikácie tretej strany na boostovanie svojej popularity budú Instagramom vnímané ako menej relevantné a ich používateľský zážitok môže byť ovplyvnený v ich neprospech. Tieto účty môžu byť dokonca suspendované.

BLOG

Podobné články

Kontakt

Zaujali vás naše služby?

Máte otázky, záujem o úvodnú konzultáciu či cenovú ponuku? Radi vás privítame u nás v kancelárii na Leškove 8, alebo si dohodneme stretnutie online.

Prvá konzultácia je zadarmo.

Kontaktujte nás